10-dgrs Vipassana

10-dgrs Vipassana

Du lurer kanskje på hva Vipassana meditasjon er?
Ordet vipassana betyr ”å se ting slik de virkelig er”.
Vipassana-meditasjon er en buddhistisk praksis som fokuserer på å oppnå innsikt og bevissthet gjennom å observere kroppen, følelsene, tankene og opplevelsene våre uten å dømme dem. Det er en praksis som ofte innebærer å sitte i stillhet og være oppmerksom på pusten og kroppens sensasjoner.
Wow, for en reise dette har vært! 🙏 Å sitte i 10 dager, 10 timer om dagen i stillhet med full tilstedeværelse. Å kjenne på alt som beveger seg i kropp, sinn og sjel, uten å dømme eller endre det. I stedet møte det som dukker opp, sitte med det, sitte med smerten som viser veien til noe dypere som lenge har ventet på å bli sett og møtt. 💚 Det er en ubeskrivelig reise som bare øyeblikket kan vise. Den dype og vakre indre intelligensen som finnes i oss, som viser veien til glede, smerte, kjærlighet og medfølelse.


Tårer av takknemlighet renner nedover kinnene mine og drypper ned til hjertet for å rense det som lenge ikke har kunnet uttrykkes. Tenk at vi bærer rundt på dette mesterverket dag ut og dag inn uten å være bevisste på det. Dagen er her for å leve fra innsiden ut. Lytte til den indre intelligensen som finnes i hver og en av oss - og som konstant viser vei om vi tør å lytte til dens sang. ✨

Gjennom smertens fødsel, oppstår en ny morgengry 🌱
Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.