Å LEVE INNENFRA UT

Å LEVE INNENFRA UT

Det kan være sårbart å være sitt ekte jeg, og mange jobber hardt for å unngå det. Mange av oss navigerer gjennom livet med et skjold, beskyttende barrierer skapt for å skjule vår sårbarhet. Likevel, bak hver maske og hver forsvarsmur, ligger det en kjerne av ekthet og en grunn til vår forsiktighet.
 La oss huske på å ikke dømme oss selv, men heller å omfavne vår sårbarhet som et tegn på styrke og mot.

Hvis du har bygget deg selv utenfra og inn, i stedet for innenfra og ut, kan utfordringen oppstå når ytre omstendigheter endres. Hvor søker du da trygghet og anerkjennelse? Hva er fundamentet for din selvfølelse og din tro på din egen verdi?
Kanskje det er på tide å vende blikket innover, til ditt indre landskap, og finne den urokkelige kilde av styrke og verdi som alltid har vært der, ventende på å bli oppdaget og omfavnet 🤗


Jeg vil invitere deg til å starte i dag med å ta hele deg og alle følelsene dine på alvor. Du er ikke alene. Vi mennesker er forskjellige, men følelsene våre er de samme inne i oss.


Tiden er inne for å omfavne og gi oss selv den kjærligheten vi lengter etter. �Vil du øve seg på å si til deg selv og kroppen din ~ jeg elsker deg og jeg lytter til deg?


Jeg heier på deg og din reise tilbake til deg selv
💚
Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.