HJERTELIG VELKOMMEN

Visste du at det er du som bestemmer hva du vil fylle livet ditt med?
Hvis du velger å lytte til deg selv og dine behov, så finner du kanskje ut hva følelsene dine sier og kan gjennom de begynne å forstå deg selv bedre 💚

I støyen og travelheten i hverdagen kan det være lett å miste kontakten med det som virkelig betyr noe ~ våre egne behov, våre egne følelser og vår egen indre stemme. Men det er akkurat her, i det dype stille rommet inni oss selv, at vi finner nøkkelen til vår egen oppfyllelse og balanse.

Å lytte til seg selv kan være en utfordring i en verden som stadig roper etter oppmerksomheten vår. Synes du det er vanskelig å lytte til deg selv og ditt indre kompass? Følelsene er din veiviser og de prøver å vise vei for deg. Når du begynner reisen med å forstå deg selv bedre og omfavne deg selv, er det fint å vende blikket innover ~ å lytte innover å begynne å leve fra innsiden ut."

For meg begynte denne indre reisen da jeg opplevde tapet av min mor. På den tiden begynte jeg å utforske store spørsmål om livets mening, min egen identitet og formålet med min eksistens. Gjennom denne personlige utforskningen fant jeg veien til min nåværende vei som EQ-terapeut, en reise fylt med dybde og innsikt.

Min tilnærming til helbredelse og veiledning er mangfoldig, og omfavner elementer fra terapi, yoga, mindfulness og naturen. Jeg tror på den dype forbindelsen mellom alle elementene i vår verden og hvordan de utfyller hverandre. Alt i universet er vevd sammen på en uatskillelig måte.

Gjennom min praksis som EQ-terapeut og yogalærer, skaper jeg trygge rom for utforskning, vekst og helbredelse. Jeg er lidenskapelig opptatt av trygghet og trivsel, og mitt engasjement for å støtte andre på deres indre reiser er en kilde til forandring og inspirasjon.

Gjennom min tilnærming til helhet og indre balanse, oppmuntrer jeg andre til å finne veien tilbake til seg selv, til å lytte til hjertet sitt og leve autentisk fra innsiden ut.

Her kan du booke den timen du ønsker deg ~ og ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på: 

https://book.heygoldie.com/indreintelligens